Jobba med oss på Göstas buss!

Jobbar du som busschaufför eller är du nyutbildad busschaufför? Då har du kommit till rätt ställe. Vi tar gärna emot spontanansökningar så tveka inte på att kontakta oss. Ansökan skickas till info@gostasbuss.se märk med “Jobbansökan”.

Vi söker just nu!

Nu söker vi på Göstas Buss nya kollegor som tycker om att köra buss och allt annat inom bussyrket.


I första hand vill vi ha dig som vill köra linjetrafik, men som gärna även kör beställningstrafik. Kvällar och helger får ej vara ett problem.

Vi söker dig som förstår balansen mellan att köra trafiksäkert och sköta om våra bussar både utvändigt och invändigt. Att ha hela, rena och fräscha bussar tycker vi på Göstas Buss om. Du ska förutom detta tycka om människor eftersom det är sådana vi transporterar!


Vi har även som krav att du som söker pratar svenska och vi ser gärna kvinnliga sökanden. Den tjänst vi har vakant för tillfället är en 100% tjänst på linjetrafik, i huvudsak linje 126 och 105. Passen startar i Hörnefors eller Yttersjö så tillgång till bil är ett krav.


Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning. Lön enligt avtal. Om du tycker denna beskrivning passar in på dig så är du välkommen att ansöka.

Ansökan skickas till info@gostasbuss.se märk med “Jobbansökan”.